Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de seniori a Clubului Sportiv Municipal a întâlnit vineri, 27 aprilie a.c., în Valea Domanului, pe Millenium Giarmata, în etapa a XXIV-a a Ligii a III-a de fotbal, ediția 2011/2012. Partida s-a încheiat nedecis, 0-0, la capătul unui joc modest, în care nici una dintre combatante nu a arătat un nivel tehnic de nivelul eșalonului trei.

Cu toate acestea, fiecare dintre acestea ar fi putut deschide scorul în prima repriză, prin Costescu, respectiv Gideon. După pauză, aceeași jucători au trecut pe lângă gol, Gideon (min. 51) obținând doar corner, în timp ce Costescu a întârziat întâlnirea cu minge. Cea mai mare ocazie de gol avea să fie irosită însă de Raul Uțiu, care, în minutul 80, a șutat peste poartă, din poziție centrală, de la circa opt metri, după o frumoasă acțiune a lui Loba, pe partea stângă a direcției de atac reșițeană.

„Ne-au lipsit mai mulți jucători, însă ne mulțumim cu acest rezultat de egalitate“, a declarat Călin Cojocaru, antrenorul Millenium Giarmata. În replică, prof. Cristian Bobar, președintele CSM Școlar Reșița, a precizat: „Am pierdut trei puncte, încă trei puncte, dar cel mai mult ne-a deranjat calitatea jocului. A fost o nouă bătaie de joc“.

Adaugă comentariu