Caraş-Severin, Romania

 REȘIȚA – CSM Școlar Reşiţa a întâlnit, vineri, 20 aprilie a.c., în Valea Domanului, pe Mama Mia Becicherecu Mic, într-o partidă contând din etapa a XXII-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria a V-a.

Partida s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-1 (2-1). Golul reșițenilor a fost reușit de Oncică (min. 25).

Meciul a fost controlat în multe momente de Mama Mia Becicherecu Mic, care și-a creat o serie de ocazii de gol, primul semnal de alarmă fiind dat de Radu, în minutul 10, urmat două minute mai târziu de Telescu. Apoi, a venit golul CSM Şcolar, numai că bucuria puținilor spectatori prezenți în tribune a fost de foarte scurtă durată.
După pauză, se spera că se va schimba ceva în jocul CSM Şcolar Reşiţa. Însă reşiţenii s-au dovedit neputincioși în fața unei echipe care și-a dorit, parcă, mai mult victoria și cele trei puncte puse în joc. Din păcate pentru CSM Şcolar Reşiţa, care se poate spune că au scăpat ieftin, cu un eșec la limită, pentru că Mama Mia a mai trecut cel puțin în două rânduri pe lângă majorarea scorului.

CSM Școlar: Haidău – Mihăilă (min. 63, Cristian Pop), Beică (min. 33, Gurici), Fedor – Raul Uțiu, Breșneni, Casian Doană, Oncică, Pitaru – Costescu, Loba (min. 70), Văcărescu).

3 Comments

  1. iulicafarafrica Reply

     si nici scorul n-a fost 1-2,ci 1-3.asta dovedeste profesionalismul jurnalistului.despre profesionalismul lui doana ne-am convins.juniorii de la ’97 centreaza mai bine decat amatorii „pregatiti” de doana.cel mai cel antrenor,care il pune pe loba varf impins intre 2 namile.

  2.  Scuze pentru scorul final şi cel de la pauză care au apărut eronat pe motivul grabei în informarea cititorului. Am operat corecturile de rigoare, mulţumim.
    Redactor

  3.  Scuze pentru scorul final şi cel de la pauză care au apărut eronate pe motivul grabei în informarea cititorului. S-a operat corecturile de rigoare, mulţumim.

Adaugă comentariu