Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Vineri, 6 aprilie a.c. a fost programată etapa a XX-a a Ligii a III-a de fotbal, ediția 2011/2012. În Seria a V-a, în care evoluează și cele trei reprezentante ale județului Caraș-Severin, două dintre ele având planificate meciuri.

CSM Școlar Reșița a primit vizita formației Flacăra Făget. A fost o partidă echilibrată, dominată în mare măsură de reșițeni, dar fără prea multe faze de poartă, disputa derulându-se în special între cele două careuri de 16 metri. 

În cele din urmă, conform cursului jocului, totuși, elevii antrenorilor Leontin Doană, Arpad Dozsa și Ioan Ilieș au reușit să deschidă scorul, în minutul 58, prin Beloescu, acesta finalizând din careul de șase metri, o centrare de pe partea dreptă.

În continuare, pe fondul unei dispute modeste, în care oaspeții au forțat egalarea, în minutul 62 s-a consumat o fază controversată, într-un fel, dar logică pentru cei doi observatori ai partidei. În sensul că „le-a refuzat“ gazdelor o lovitură de la 11 metri, în urma unui fault în careu asupra lui Bițiș.

CSM Școlar Reșița: Haidău – Cristian Pop, Gurici, Uțiu, Pitaru – Casian Doană, Bițiș, Beloescu (min. 90, Văcărescu), Oncică (min. Costescu), Breșneni, Taravete (min. 28, Loba). Antrenori: Leontin Doană, Arpad Dosza, Ioan Ilieș.
Într-o altă partidă, disputată tot vineri, Gloria Reșița a cedat cu 1-5, la F.C. Timișoara II, iar FC Caransebeș va întâni sâmbătă, 7 aprilie a.c., de la ora 17, pe teren propriu, pe Jiul Petroșani.

Adaugă comentariu