Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa pregătită de Leontin Doană va începe returul campionatului sâmbătă, 2 martie, împotriva formației Gloria Lunca Teuz Cermei, de la ora 15, pe stadionul din Valea Domanului.

CSM Reșița ocupă în prezent doar poziția a șaptea, cu șapte victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri, în 15 partide jucate, cu 26 de puncte acumulate. De cealaltă parte, Gloria Cermei se află pe poziția a doua, cu 31 de puncte acumulate după primele 15 etape. În această pauză competițională, președintele Cristi Bobar a declarat faptul că Reșița a renunțat la o parte din jucătorii cu salarii mari și că dorește să creeze un grup unit în Valea Domanului. De asemenea, în partidele amicale ale Școlarului, în primul 11 trimis în teren de Leontin Doană au apărut tot mai des jucători foarte tineri, jucători proveniți de la Centrul de copii și juniori al clubului.

„Mi-aș mai fi dorit un mijlocaș la închidere și un atacant, dar vom merge înainte cu acest lot. Ultimul meci de pregătire, cel cu Dumbrăvița, a fost un joc reușit din toate punctele de vedere. Jucătorii au înțeles ce le-am cerut și suntem pregătiți să începem returul. După cum s-a putut vedea, au jucat doi copii născuți în anii 2002 și 2003. Sperăm că vom câștiga în prima etapă, vrem să pornim cu dreptul, chiar dacă va fi un meci greu. Jucăm cu echipa de pe locul 2, dar am încredere în echipa mea. Ne-am pregătit foarte bine în această perioadă și ne dorim foarte mult victoria”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

Doamnele si domnișoarele vor avea acces liber la acest meci, cu ocazia zilei de 1 martie.

Adaugă comentariu