Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița va întâlni sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17, în deplasare, formația FC Avrig, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a. În momentul de față, rosso-nerii sunt pe prima poziție în clasament, cu 47 de puncte obținute. Pe locul secund se află Șoimii Lipova cu un punct în minus, iar podiumul este completat de Dumbrăvița cu 45 de puncte acumulate.

Elevii lui Leontin Doană vin după după un succes acasă cu scorul de 3-1 cu Cetate Deva și cu siguranță că vor dori ca și după această etapă să rămână pe primul loc. FC Avrig este o echipă de mijlocul clasamentului, fiind pe locul 7 cu 34 de puncte. De la Reșița vor lipsi de la acest joc Săulescu și Staicu. Primul este accidentat, iar al doilea este suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene primit.

„Mă bucur foarte mult că de acum înainte depindem doar de noi și vom aborda fiecare meci la victorie. Am ajuns pe primul loc și ne dorim foarte mult să rămânem aici. Urmează un meci la FC Avrig, trebuie să ne recuperăm. Am jucat trei meciuri într-o săptămână și s-a acumulat destulă oboseală în cadrul echipei. Sper ca la ora jocului de la Avrig să fim în formă maximă”, ne-a declarat Leo Doană.

Adaugă comentariu