Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa reșițeană a primit, sâmbătă, 31 august a.c., în Valea Domanului, vizita formației Politehnica Timișoara, formație care evoluează în primul eșalon fotbalistic al țării. A fost ultima verificare înaintea startului în noua ediție a Ligii a II-a de fotbal, programat sâmbătă, 7 septembrie a.c.

Un test important pentru elevii antrenorului Alexandru Pelici, încheiat cu o victorie la două goluri diferență, una de moral, fiind rezultatul unui joc laborios, pragmatic. Cu precizarea că cele două reușite ale lui Andrei Neagoe, din minutele 38 și 64, au fost două execuții de excepție, cu șuturi din afara careului de 16 metri, fără nici o șansă pentru portarii Coca, respectiv Pap.

Partida, desfășurată în fața unei asistențe destul de numeroasă, printre spectatori regăsindu-se primarul Mihai Stepanescu și deputatul Ioan Benga, doi dintre susținătorii fotbalului din Valea Domanului, a debutat cu prezentarea lotului CSM Metalul Reșița, cu care se va aborda noul sezon competițional, a echipei tehnice și a staff-ului administrativ.

csm-resita

În aceste condiții a rezultat o confruntare agreabilă, în care antrenorii Alexandru Pelici și Vali Velcea au rulat, pe parcursul celor 90 de minute, toți jucătorii pe care i-au avut la dispoziție. S-a jucat mai mult între cele două careuri, cu destul de puține faze de poartă. Dar, sclipirile lui Andrei Neagoe au făcut diferența pe tabela de marcaj, care a indicat, în final, 2-0.

Întâlnirea a fost condusă de reșițenii Cosmin Corocan, Dorinel și Adrian Baghiu.

Antrenorii Alexandru Pelici, Roberto Ivan, Oviciu Telescu și Valentin Boșca au avut la dispoziție următorul lot de jucători : Pascal, Zăvoi, Apostol, Plecanciuc, Tomozei, Vătăjelu, Breșneni, Neagoe, Szabo, Octavian Vasile, Stoica, Enciu, Danci, Claudiu Oară, Ștefan, Liuba, Staicu, Mureșan, Sulea, Robert Cristian, Potocianu.

4 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Antrenorul Valentin Velcea a început jocul cu: Coca, Nohai, Scutaru, Marovic, Ovidiu Petre, Keita, Trandu, Bărbuţ, Popovici, Furtado, Şeroni. Pe parcursul meciului au mai intrat: Pap, Belu, Bocşan, Petrovic, Nicola, Gorobsov, Boldea, Moldovan, Dragu, Szekely, Poparadu, Dragomir.

  2. LuxPhotoFuchs Reply

    Dar acest meci amical va … intereseaza?
    ASA Tg. Mures – Politehnica Timisoara 2-0
    ASA: Caparco – Patriche, Vârtic, Aniţoiu, Anca, Onicaş, Buhuşi, Dan, Roman, Alaverdashvili, Salem.

Adaugă comentariu