Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Municipalitatea din Caransebeș vine lângă Consiliul Județean și va sprijini echipa de handbal masculin CS Caraș-Severin.

Decizia a fost luată de legislativul de pe Timiș și Sebeș, care a fost de acord să devină membru asociat la clubului, urmând ca în perioada următoare să se stabilească și suma cu care Caransebeșul va sprijini handbalul masculin.

„Am decis să ne sprijinim reciproc. Noi ajutăm Consiliul Județean cu echipa de handbal, iar forul județean vine alături de noi, Consiliul Local, la echipa de fotbal. Suntem pe primul loc în Liga a III-a, cu mari șanse de a promova, iar în cazul în care vom reuși e important să avem susținere județeană. Nu am stabilit încă din punct de vedere financiar suma cu care ne vom implica, vom discuta la rectificarea de buget”, a precizat primarul Marcel Vela.

Sprijinul municipalității caransebeșene vine după ce mai mulți jucători de la echipa antrenată de Aihan Omer și-au anunțat intenția de a părăsi clubul din cauza problemelor financiare din ultima perioadă.

Lidia Almăjanu

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    In fine s-au trezit si finantatorii sportului de performanta din Caras-Severin in perspectiva viitorului competitiv atat de asteptat de resiteni si caransebeseni. De ce bani unei echipe de fotbal de import cu desavarsire straina meleagurilor de traditie ale Resitei cand handbalul ti-a adus cele mai mari succese din istorie unei echipe din Banatul de Munte iar Caransebesul, prin primarul de exceptie care este Marcel Vela stie cum se construieste step by step si-n fotbal! Doamne fereste ca Marcel Vela sa primeasca alte …functii inalte!

Adaugă comentariu