Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La sfârşitul acestei săptămâni sunt programate meciurile etapei a XIII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, ediţia 2011/2012. În această rundă, CS Caraş-Severin va evolua la Chiajna, în compania formaţiei C.S.A. Steaua Bucureşti.

Grupare care traversează o perioadă grea, de reconstrucţie, cu evoluţii modeste în această ediţie şi rezultate care nu o onorează, având în vedere tradiţia handbaliştilor militari. Steaua ocupă ultima poziţie a clasamentului, cu doar două puncte, din două remize, cu şanse minime de a se salva de la retrogradare. Cam aceasta este Steaua de azi, soartă de care a scăpat, în ultimul moment, chiar partenera sa de joc de duminică, 29 ianuarie a.c., CS Caraş-Severin, salvarea venind de la Consiliul Judeţean.

CS Caraş-Severin este considerată favorită în disputa din Sala Chiajna, care va începe la ora 11.00. Şi totuşi, partida va trebui tratată cu maximă atenţie, din cel puţin două motive. Semnalul de alarmă a fost dat de rezultatul de egalitate realizat de stelişti în disputa cu C.S.M. Bucureşti, 26-26, în etapa trecută. Completat de faptul că adversarii elevilor antrenorilor Aihan Omer şi Gligore Czari vor evolua fără complexe, fără o anumită presiune. Cu precizarea că în tabăra militară domneşte o anumită speranţă de menţinere în elita handbalului românesc.

Drept urmare, aşa cum de altfel ne-a precizat prof. Aihan Omer, „mergem la Bucureşti să câştigăm, să ne respectăm condiţia, să ne respectăm adversarul, care poate fi imprevizibil. Meciul nu va fi uşor, decât dacă ni-l vom face noi. Poarta trebuie să-şi facă datoria, apărarea să fie pe baricade, iar pe faza de atac să materializăm cât mai mult din munca de echipă. Am mai spus, avem nevoie de cele două puncte, aşa cum ne dorim cât mai multe până la finalul campionatului. Ne aşteaptă o perioadă grea, importantă, cu trei deplasări lungi, şi două meciuri în Challenge Cup“.

Adaugă comentariu