Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa a 13-a a Ligii Naționale de handbal masculin, CS Caraș-Severin a cedat la limită, pe teren propriu, 28-29 (16-14) în fața echipei Energia Pandurii Târgu Jiu.

În ultimul meci oficial din 2013, handbaliștii cărășeni au dat din nou dovadă de dăruire, devotament și risipă de efort, aceiași șase jucători care au început meciul aflându-se pe teren pe parcursul celor 60 de minute.

În absența unor jucători de bază, precum Rohozneanu, Vaidasigan, Petrea, Cuciula și Pârvan, și a problemelor financiare încă nerezolvate, elevii lui Aihan Omer au strâns rândurile și au încercat atât cât au putut să țină piept unei echipe gorjene cu un lot mult mai numeros și cu posibilități de schimbare a jucătorilor.

Așa se face că Marta, Starikov, Stan, Grigoraș, Turcu și Grozăvescu au evoluat tot meciul, la sacrificiu, iar în poartă au intrat, cu intervenții bune, Marocico și Cristian Ionescu.

CS Caraș-Severin a condus aproape tot meciul pe tabela de marcaj, uneori chiar și cu trei goluri diferență, așa cum s-a întâmplat și în minutul 50 (scor 27-24), moment din care gorjenii au revenit și au marcat cinci goluri consecutive pentru un avantaj de două goluri, 27-29 și cu toate eforturile, cărășenii nu au mai putut întoarce rezultatul, înscriind doar un gol, astfel că Pandurii Tg. Jiu a plecat cu trei puncte din Polivalenta reșițeană, după victoria cu 29-28.

CS Caraș-Severin: Marocico, C. Ionescu – Turcu (9 goluri), Stan (8), Grigoraș (5), Starikov (3), Grozăvescu (2), Marta (1), Heimbach, Drăgănescu, A. Ionescu, Sămînță. Antrenor: Aihan Omer.

Carmen Dobre

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Sa treaca anul asta, 2013, numai cu ghinioane si … nepasare din partea celor care au investit doar in fotbalul oltenesc!!!

Adaugă comentariu