Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa masculină de handbal CS Caraș-Severin a câștigat primele două jocuri susținute în 2014: 28-26, respectiv 33-29, în fața formației Dinamo Pancevo, din Serbia.

Fără antrenorul Aihan Omer, plecat în Danemarca, formația cărășeană a fost condusă de interul Adrian Petrea, revenit la antrenamente și la jocuri la începutul acestui an, după o perioadă de absență cauzată de unele probleme medicale. Cu prilejul „dublei” cu Dinamo Pancevo, la CS Caraș-Severin a debutat noua achiziție, pivotul sârb Vladislav Veselinov. Pe banca formației cărășene s-au aflat și trei handbaliști juniori II de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Reșița, sportivi pregătiți de profesoara Lucia Moruț: Denis Ionescu, Dorian Ionescu și Eduard Belchite.

CS Caraș-Severin în primul meci cu Dinamo Pancevo (scor 28-26): Marocico, C. Ionescu, Sămînță – Vaidasigan (5 goluri), Marta (5), Grozăvescu (5), Veselinov (3), Rohozneanu (3), Petrea (2), Grozăvescu (2), Turcu (2), Stan (2), Grigoraș (1), Denis Ionescu, Eduard Belchite, Dorian Ionescu. Au arbitrat Daniel Lupu și Alexandru Ciati.

CS Caraș-Severin în meciul al doilea (scor 33-29): Sămînță, Marocico, Ionescu – Turcu (7), Veselinov (6), Rohozneanu (4), Petrea (4), Grigoraș (3), Grozăvescu (3), Stan (3), Marta (2), Vaidasigan (1), Denis Ionescu, Eduard Belchite. Au arbitrat Dorinel Gurbină și Emilian Stanciu.

„Meciul al doilea a fost mai bun decât primul și acest lucru mă bucură, a spus interul Adrian Petrea. Nu am mai repetat greșelile anterioare. În primul meci am avut fluctuații în joc, am avut perioade în care am prestat un handbal foarte și altele în care am decăzut. Astăzi nu s-a mai întâmplat. Mă bucur pentru că am ținut mai mult faza a doua și contraatacul și probabil asta a dovedit că am putut să rulăm tot lotul și chiar și pe cei mici.”

CS Caraș-Severin va susține primul meci oficial din 2014 duminică, 26 ianuarie, în deplasare la Dinamo București, în etapa a XIV-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Carmen Dobre