Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Returul ediției 2012/2013 a Ligii Naționale de handbal masculin a debutat vineri, 1 februarie a.c., cu partida dintre Universitatea Bucovina Suceava și CS Caraș-Severin, meci contând pentru etapa XII-a a primului eșalon românesc al sportului cu mingea mică, la finalul căruia localnicii s-au impus la limită, scor 21-20, în urma unei lovituri de la 7 metri contestată de reșițeni.

Începutul întâlnirii a fost unul echilibrat, așa cum avea să fie marcată desfășurarea întregii confruntări: 3-2 (min. 6), 5-5 (min. 12), 6-6 (min. 21), 6-8 (min. 26). Universitatea Suceava a revenit spectaculos și a intrat la pauză cu 9-8. De remarcat faptul că portarul Iulian Andrei a avut o evoluție foarte bună pe toată durata confruntării, contribuind la menținerea echilibrului din teren.

La reluare, elevii antrenorului Aihan Omer au făcut eforturi serioase pentru a nu le permite gazdelor să se distanțeze. Dar nici nu au reușit să valorifice momentele prielnice pentru a se impune pe tabela de marcaj: 16-16 (min. 50), 19-18 (min. 56), 20-20 (min. 59). Așa că au plecat de la Suceava cu un eșec la limită, nemeritat totuși.

CS Caraș-Severin: Iulian Andrei, Ionescu, Marocico – Tucanu, Stan, Pârvan, Marta, Irimescu, Vaidasigan, Pârâianu, Ciubotariu, Cuciula, Grigoraș, Grozăvescu, Petrea, Vulpe, Negru.

7 Comments

  • silviule tu nu ai fost la meci sa-l vezi pe viu si sa pierdut meciu in ultinafaza la lovitura de la 7 metrii care numai 7 metrii nu a fost pentru ca era la 2 metrii de careu de 6 metrii cand a fost accidentat 1 sucevean si trebuia sa se dea 9 metrii nu 7

   • LuxPhotoFuchs Reply

    Oare se ajungea ca un 7 metri sa decida soarta meciului daca macar unul din interii resiteni, Petrea, Vaidasigan, Stan sau Tucanu sa fii inscris macar un SINGUR gol in repriza secunda?

   • omer parca a fost prins cu unele magari cu arbitri si nu cred ca mai e sau nu mai suntem in masura sa comentam arbitrajele.

Adaugă comentariu