Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reîntâlnirea handbaliștilor de la CS Caraș-Severin, cu proprii suporteri, înaintea noul sezon competițional, a însemnat un succes amical important, în disputa cu formația Radnicki Kragujevac, din Serbia, o formație de talie europeană.

Și, spre deliciul publicului spectator, cam puțin totuși, elevii antrenorului Aihan Omer au demonstrat, sâmbătă, 24 august a.c., o foarte bună poftă de joc, chiar dacă au lipsit doi jucători de bază, Sebastian Pârvan, încă în recuperare după intervenția chirurgicală de la genunchi, și colegul său de post, Tudor Marta, cu o ușoară entorsă. La care s-a adăugat absența internaționalui de juniori Nicușor Negru, angajat în programul echipei României.

CS Caraş-Severin a condus permanent pe tabela de marcaj: 4-2 (min. 8); 9-4 (min. 18); 13-8 (min. 25); 17-11 (min. 30).

După pauză, ostilitățile au avut aceeași desfășurare, în care componenții echipei vizitatoare au făcut eforturi deosebite de a recupera din diferență. Iar cel mai strâns scor s-a înregistrat în minutul 40, când tabela a indicat 19-17. Apoi, CS Caraș-Severin a continuat jocul bun și eficace: 25-18 (min. 51); 27-22 (min. 57).

Iar finalul, consemnat de arbitrii Mircea Carabeț și Adrian Baghiu, a închis tabela de marcaj la 28-24.

Antrenorul Aihan Omer a avut la dispoziție următorul lot de jucători: Ionescu, Marocico, Sămânță – Vaidasigan, Starikov, Cociula, Rohozneanu, Grigoraș, Petrea, Turcu, Grozăvescu, Stan, Sonohat, Leinbach.

1 Comment

  1. Baietii nu se misca rau,pacat ca nu au banca ! Cat despre numarul mic de spectatori,cata reclama s-a facut ? Doar cei intradevar interesati stiau de meci.Dupa anuntul din ziar probabil au fost destui care au mers vineri la sala !

Adaugă comentariu