Caraş-Severin, Romania

 REŞIŢA – La finalul meciului cu Mama Mia Becicherecu Mic, prof. Cristian Bobar, preşedintele C.S. Municipal Şcolar Reşiţa, a fost nemulţumit de evoluţia reşiţenilor.

„Jucătorii noştri au evoluat fără ambiţie, fără dorinţa de victorie. În schimb, Mama Mia Becicherecu Mic a arătat că este o echipă ambiţioasă. A venit după puncte, pentru a scăpa de la retrogradare. Noi, în schimb, n-am arătat absolut nimic. E păcat şi de lumea puţină care vine la stadion. Cert este că ne aşteaptă un meci foarte greu la F.C. Caransebeş. Dacă nu vom lua puncte de acolo, vor fi tăiate salariile, de la antrenori până la ultimul jucător. Este o ruşine ce am arătat în jocul cu Becicherecu Mic“, a declarat Cristian Bobar.

1 Comment

  1. iulicafarafrica Reply

     dl bobar,chiar daca echipa a jucat in mocirla,mai evidenta a fost mocirla din vocabularul „marelui antrenor” doana,care apostrofat de public ptr pregatirea insuficienta a echipei,a dat un raspuns academic,adica „s-o …pe mata!”,caci asta e solutia gasita de el ptr pregatirea echipei.ar trebui sa plece capul jos ,nu sa injure publicul,mai ales ca in tribune erau copii si domnisoare.in plus,dintre copiii prezenti la meci,multi erau de la grupele de juniori ale clubului,asa ca educatia care se presupune ca trebuie s-o acorde un antrenor cam lasa de dorit.

Adaugă comentariu