Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Consilierii judeţeni s-au reunit în cadrul unei şedinţe ce a avut drept scop şi aprobarea bugetului pentru un televizor, la ofertă. După cum susţine preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, acest aparat este absolut necesar pentru instituţie şi va fi montat în sala de şedinţe.

Silviu Hurduzeu a supus votului consilierilor judeţeni un amendament privind alocarea a 22.000 de lei pentru achiziţionarea unui televizor, precizând că a găsit aparatul la ofertă. „Avem în vedere achiziţionarea unui televizor pentru sala de şedinţe. Ceea ce avem în spate este un retroproiector care funcţionează de 11 ani. Rezoluţia e foarte proastă şi e dusă şi lampa. Pentru a achiziţiona un nou retroproiector, la condiţiile de rezoluţie de acum, suma ar fi undeva la un sfert din cât ar fi televizorul. Am găsit un televizor, este o ofertă la Emag zilele acestea. Din acest motiv este în procedură de urgenţă. E urcat pe SEAP, sunt îndeplinite toate condiţiile. Este televizorul cel mai mare pe care l-am putut găsi la preţul cel mai mic. Diagonala este de 214-215, este ce am găsit la un preț rezonabil. O să fie mai mic decât ce avem noi în spate, dar rezoluţia mult mai bună, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean.

Ulterior, ca să înlăture orice suspiciune, Silviu Hurduzeu a punctat faptul „televizorul nu este pentru niciun birou din Consiliul Judeţean, este pentru sala de şedinţe“