Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Zidul din curba din Triaj, de vizavi de Muzeul de Locomotive cu Abur va fi acoperit, din nou, cu graffiti.

Vechiul zid inestetic din curba din Triaj ar putea primi o faţă nouă, îmbrăcată în artă. Iar municipalitatea selectează deja protagoniştii lucrărilor. „Va fi organizat un concurs de graffiti, pe tema «Oraşul de acum şi de altă dată».

Regulamentul şi formularul de înscriere sunt publice, pe site-ul primăriei, înscrierile se pot face până în data de 16 iunie, spune Titiana Cătană, directorul tehnic al municipalităţii reşiţene. Până în data de 18 iunie vor fi comunicaţi câştigătorii, în data de 19 iunie materialele vor fi puse la dispoziţia participanţilor, iar în perioada 20-22 iunie se vor realiza efectiv desenele în teren, iar până în data de 23 iunie vor fi aleşi premianţii“. Aceştia îşi vor primi răsplata pentru talent şi efortul depus în cadrul Zilelor Reşiţei, în 29 iunie.

Desenele vor fi realizate în zona Triaj, pe acel zid considerat inestetic, vizavi de Muzeul de Locomotive cu Abur. Va fi folosit vechiul amplasament, în acest sens, „săptămâna viitoare se va reface stratul suport, tencuiala“, a mai precizat directorul tehnic al Primăriei Reşiţa.

3 Comments

  1. intotdeauna am apreciat desenele de bun gust realizate acolo, plus ca dau si o alta estetica zonei dar primaria ar putea macar sa repare, indreptete zidul care arata deplorabil!!!!

  2. eu zic sa rezolve zona aia e zona neagra cu cele mai multe accidente .. nu sa facem grafitti pe pereti …. sa scoate linile de tramvai si sa rezolve .. prea multe accidente si prea multe victime sunt in aceea zona ….

    • ce legatura au accidentele cu graffitiurile..sa nu mai conduca ca niste cretini si s-ar rezolva.. foarte bine ca se fac. peretele ala e praf nu vad de ce ar strica putina culoare artistica in zona ca si in anii trecuti

Adaugă comentariu