Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cărăşenii pasionaţi de fotografie şi profesioniştii din domeniu îşi pot da mâna de acum. Pentru ei a fost înfiinţată o asociaţie specială, ce va fi lansată oficial joi, 26 februarie, la ora 18.00, pe holul Universităţii „Eftimie Murgu“ din Reşiţa.

Edificiul va găzdui vernisajul unei expoziţii de fotografie aparţinând membrilor fondatori ai Asociaţiei Foto Club Banatul Montan, organizaţie profesională cu caracter social, artistic, educativ şi ştiinţific, având ca scop oferirea de sprijin logistic şi material membrilor săi, în vederea participării la diverse manifestări legale care au ca temă fotografia artistică: saloane şi expoziţii de artă fotografică, ateliere de lucru şi tabere foto.

Foto Club Banatul Montan este o asociaţie cu caracter judeţean şi are ca scop promovarea fotografiei artistice în zonă. Printre invitaţii speciali ai vernisajului de joi de la universitate se numără Eugen Negrea, preşedintele Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, şi Nelu Scripciuc, preşedintele Foto Club Pro Arad. Intrare este liberă.

Adaugă comentariu