Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În cadrul unităţii de învăţământ reşiţene marţi, 31 ianuarie, s-a reunit Comisia metodică a învăţătorilor.La şedinţă au participat cadrele didactice care predau la clasele ciclului primar, secţia română, germană, maghiară din cadrul liceului şi de la Şcoala cu clasele I-IV Secu.

În cadrul întâlnirii învăţătoarele Yvonne Demeneyi şi Maria Trişcă au prezentat referatul cu tema „Importanţa lecturii în dezvoltarea abilităţilor de comunicare“, iar profesoarele Lorena Băra şi Ramona Berar au expus câteva idei referitoare la „Eficienţa jocului didactic în studierea limbii şi literaturii române la clasele I-IV“. De asemenea, s-au adus în discuţie probleme referitoare la recensământul copiilor pentru clasa pregătitoare şi clasa I, pentru anul şcolar 2012-2013.

Tot la Liceul Teoretic Diaconovici-Tietz, vineri, 3 februarie, va avea loc o întrunire în vederea înfiinţării unui club de cinematografie în cadrul unităţii de învăţământ. La eveniment vor participa elevii din clasele a X-a şi a XI-a, coordonaţi de profesoarele Ramona Hudak, Adina Prodan şi Camelia Mladin. Cu această ocazie tinerii vor lua parte la discuţii privitoare la conceperea unui scurt-metraj şi critică de film.

Lavinia Predescu

Adaugă comentariu