Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Pe baza unei sentințe civile, Primăria Reșița a intrat definitiv și în posesia clădirii VIP din incinta bazei sportive Gloria.

Încă din anul 2001, administrația locală reșițeană a fost în litigiu cu Asociația Sportivă Gloria din municipiul de pe Bârzava, pentru recuperarea bazei sportive. În paralel, municipalitatea s-a judecat și cu societatea comercială care ocupa clădirea VIP, de la Stadionul Gloria.

După 15 ani, în septembrie 2016, Primăria Reșița a câștigat în instanță procesul cu AS Gloria și a intrat în posesia întregii baze sportive, inclusiv clădirea VIP, însă societatea comercială EU Meridor refuza să elibereze spațiul respectiv. Vineri, 7 aprilie, pe baza sentinței civile, s-a procedat la evacuarea societății. Viceprimarul Adrian Dacica, împreună cu reprezentanți ai Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului și reprezentanți ai Poliției, însoțiți de executorul judecătoresc, au preluat efectiv clădirea care va intra în patrimoniul Municipiului Reșița împreună cu baza sportivă.

1 Comment

  1. Sper ca Dacica sa reinvie traditia clubului VIP de striptease.
    Nu stiu daca in ultima vreme mai functiona cu un asa specific.
    Dar orasul are nevoie de un club de striptease!

Adaugă comentariu