Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Fiecare dintre noi are o idee unică despre confort şi o nevoie diferită de spaţiu. Din cauza asta, poţi avea mult de umblat până să găseşti apartamentul mult visat, care să arate fix cum ţi-ai dorit, de la prima deschidere a uşii.

Poate că îţi doreşti un dormitor spaţios, în care să primeze tonuri relaxante de albastru, care să-ţi ofere odihna necesară după corvoada zilnică sau, dimpotrivă, unul în care să domine tonuri pasionale de roşu, care să-ţi trezească simţurile. Te-ai gândit că poate ai nevoie de o sufragerie mai largă, cu o generoasă canapea de piele, în faldurile căreia să te simţi îmbrăţişat de confort. Sau poate vrei o bucătărie în joviale nuanţe de galben sau muştar, care să-ţi revigoreze dimineţile mai ceva decât o cafea caldă.

Unde ai putea găsi toate astea fără să pierzi prea multe în goana după un apartament, după o întreagă echipă de constructori care să-ţi recompartimenteze spaţiile şi alta care să-ţi amenajeze, să-ţi mobileze şi să-ţi redecoreze locuinţa? Ei, bine, City Center îţi oferă aceste lucruri fix în inima Reşiţei! Poate n-o să crezi, dar tocmai faptul că clădirea nu este încă terminată este un avantaj la acest capitol. Achiziţionarea unui apartament în această fază a construcţiei le oferă dezvoltatorilor posibilitatea să se joace cu amenajările interioare ale locuinţei, începând cu pereţii interiori. Singura limită este structura de rezistenţă. Tot în această fază pot fi gândite sistemele smart de care ai nevoie, pot fi alese modelele de gresie, faianţă şi parchet pe care le doreşti.

Ce ne spun dezvoltatorii că se află, în această clipă, la City Center? Pe zi ce trece, complexul prinde contur iar dacă eşti interesat de o astfel de investiţie eşti asigurat în primul rând de calitate. Lucrările avansează rapid, au fost demarate cu succes inclusiv cele de construcție a faţadei, concomitent cu cele de la închiderile interioare. În acest stadiu, ca viitor prorietar, poţi să-ţi vizualizezi deja apartamentul pe care ţi-l doreşti, poţi decide unde să-ţi fie amplasate diferitele piese de mobilier, cum va arăta baia sau, de ce nu, poţi alege priveliştea de care ai parte prin ferestrele largi.

Tot de la dezvoltatori am putut afla că acest confort al locuinţei din vis – ce se poate contura sub cupola City Center – este completat de sistemele de încălzire eficiente din interiorul clădirii, care sporesc consumul de energie. Asta îţi asigură un maximum de economie în cazul cheltuielilor de climatizare, fie că vorbim despre încălzirea din sezonul rece, fie de răcoarea necesară zilelor caniculare. Suplimentar, sistemul smart îmbunătăţeşte microclimatul și confortul interior al locuinței, permeabilitatea crescută la vapori, permițând pereților să respire, fapt ce ajută la evitarea condensului şi a mucegaiului. Astfel, se realizează un climat interior plăcut și cu adevărat confortabil. Şi vei avea parte de toate astea de la prima deschidere a uşii prin care vei ajunge… ACASĂ!