Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – A fost fixat programul săptămânal al audienţelor la primarul şi viceprimarii reşedinţei judeţului.

După scurte perioade în care reşiţenii s-au plâns că nu se prea ţin audienţe sau că şeful urbei n-ar avea poarta deschisă, iată că municipalitatea ne prezintă programul de audienţe pentru acest an, valabil pentru aparatul de specialitate al primarului. Astfel, cei care se trezesc mai devreme, au ocazia să vorbească direct cu primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, al cărui program de audienţe se deschide în fiecare zi de marţi, de la ora 7.30. Cei care nu sunt atât de matinali, pot merge în audienţă la unul dintre cei doi viceprimari, al căror program se deschide la ora 10.00, în fiecare zi de miercuri, în cazul lui Ioan Crina, respectiv în fiecare zi de joi, în cazul lui Lucian Voina.

Audienţele se ţin sub cupola palatului administrativ municipal (Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 1A), iar persoanele interesate trebuie să se înscrie personal, cu actul de identitate, la Centrul de Informare şi Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei municipiului Reşiţa (la parter, Camera 1).

1 Comment

  1. De ce nu organizeaza audiente onor dom’ primariu si in „satelitii” Resitei, macar odata pe luna? Credeti ca oamenii din Moniom, Doman, Secu. Cuptoare, etc. nu au probleme? Sau pe acolo veniti doar in campaniile electorale sa vindeti „piei de closca” si sa cersiti voturi?!

Adaugă comentariu