Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Senatorul Marcel Vela şi primarul Felix Borcean susţin că PSD  a greşit retrăgând sprijinul politic al premierului.

Liderul PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, consideră că prin votul în unanimitate din Cex, PSD recunoaşte eşecul programului de guvernare. „Cred că acum realizează şi cei care au votat PSD că anul trecut s-au scris multe gogoşi pe tablă la emisiunile electorale. Îl respect pe Sorin Grindeanu şi nu ştiu dacă are vreo vină, dar ştiu că în jurul său s-ar fi putut crea o masă critică de nemulţumiţi care să preia conducerea în PSD. Din păcate, această criză generată de PSD va duce şi la o criză economică pentru toţi românii“, ne-a spus Marcel Vela.

Primarul Caransebeşului, Felix Borcean, crede că gestul lui Sorin Grindeanu de-a nu îşi da demisia este o şansă care nu trebuie ratată de către PSD pentru a se reforma. „Cu astfel de oameni educaţi, cum este Sorin Grindeanu, şi nivelul discuţiilor politice ar căpăta valenţe pozitive. Sunt alături de Sorin, nu doar ca fost coleg şi caransebeşean, ci şi pentru atitudinea îndrăzneaţă pe care a avut-o“, a declarat pentru Jurnal CS, edilul Caransebeşului.

2 Comments

 1. Daca munca in echipa inseamna sa tradezi atunci apreciez discursurile fotografiatilor. Insa sa nu uite ca cine tradeaza odata o va face si a doua, treia, patra oara!

  • Să trădezi pe cine? Grindeanu era pus în situația în care avea de ales nu între a trăda sau ba, ci doar pe cine să trădeze:
   1. pe condamnatul penal care este pe moment stăpânul partidului și care-i cerea punerea pe butuci a justiției SAU nr.
   2. să trădeze poporul român, care i-a votat pentru minciunile din campanie, nu pentru a-și da liber la furt și a-și scăpa pielea de dosarele deja acumulate.

   De data aceasta Grindeanu a ales corect.

Adaugă comentariu