Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – O femeie din Caransebeș a putut afla ce se întâmplă dacă un bărbat cu damf de alcool, rămas fără permis, trece pe lângă mașina pe care și-a lăsat-o cu cheile în contact.

Proprietara autoturismului a reclamat la 112, în 16 iulie, în jurul orei 23.30, faptul că și-a parcat mașina pe Calea Timișoarei din Caransebeș, astfel că oamenii legii au instituit „filtre rutiere pe arterele de comunicație din întreg județul, (…) au procedat la efectuarea de verificări pe raza municipiului Caransebeș și în localitățile limitrofe“, după cum ne informează Poliția județului.

Acțiunile oamenilor legii au dat roade, astfel că în 17 iulie, în jurul orei 1.10, pe DN 58, în afara localității Păltiniș, polițiștii au tras pe dreapta un taximetru, pe locul din dreapta al acestuia fiind identificat un tânăr reșițean de 27 de ani presupus a fi autorul furtului.

„Bănuitul a fost verificat în bazele de date, acesta figurând cu permisul reținut. Deși emana halenă alcoolică, cel în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, refuz de a se supune prelevării de mostre biologice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere reținut. Autoturismul sustras a fost găsit avariat, în afara localității Păltiniș“, ne mai spune Poliția.

1 Comment

  1. Vinovata nu este femeia, este sistemul care nu-i acorda vreo 10 ani de inchisoare. 10 ani de inchisoare cu executare, sa fiu mai precis. 10 ani este o pedeapsa care descurajeaza o carca de hoti.

Adaugă comentariu