Caraş-Severin, Romania

CICLOVA ROMÂNĂ – După doi ani de tergiversări, de săptămâna viitoare vor demara lucrările la centrul de informare turistică din comuna Ciclova Română, ce beneficiază de o finanţare europeană, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2007-2013, în valoare de 200 de mii de euro.

„Am avut probleme cu una din firmele participante în cadrul licitaţiei, care a contestat rezultatul, iar din această cauză lucrările nu au putut fi începute la timp. Însă, de săptămâna viitoare vom începe în forţă şi, poate, până în toamnă, centrul turistic va fi gata“, ne-a spus primarul Gheorghe Percea. Cât priveşte planurile de viitor ale administraţiei locale, acestea sunt multe. Banii sunt însă puţini.

„Pe vremea când era premier Călin Popescu Tăriceanu am reuşit să facem alimentarea cu apă la Ciclova Română. De atunci tot încercăm să obţiem fonduri pentru reţeaua de canalizare, dar fără nici un rezultat. Aşteptăm deschiderea liniilor de finanţare, guvernamentale sau europene, pentru apă şi canal în satele Ilidia şi Socolari. De asemenea, ar mai fi nevoie de reabilitarea drumurilor Ciclova – Ilidia şi Socol, însă, fără bani nu rezolvi nimic“, a mai precizat primarul.

1 Comment

  1. CICLOVA ROMNA E IN EVUL MEDIU FARA BANI NU REZOLVI NIMIC !!!! PII ZBATETE BA SA ADUCI BANI CE DE ASTA ESTI PRIMAR ALES DE PROSTIME DE 2000 ANI .

Adaugă comentariu