Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Săptămâna aceasta, împătimiţii marelui ecran vor avea parte de patru zile de proiecţii sub cupola Cinematografului „Dacia“ din Reşiţa.

Programul cuprinde filmul „Terminator: Genisys“ (3D), ce va rula joi, 2 iulie, de la orele 19.00 şi 21.30, precum şi în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, de la orele 16.00, 18.30 şi 21.00. De asemenea, va rula comedia „Ted 2 – prieteni pe viaţă“, care este programată pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, de la orele 12.00 şi 14.00.

Preţul unui bilet este de 10 lei în cazul proiecţiilor 2D, respectiv de 15 lei în cazul celor 3D. Pentru vizionarea acestora din urmă sunt necesari ochelari speciali, care se pot cumpăra separat, la preţul de 5 lei (putând fi folosiţi şi ulterior).

O serie de schimbări s-au produs după redeschiderea Cinematografului „Dacia“ din Reşiţa. După înlocuirea vechilor scaune cu unele mai noi, reşiţenii se pot bucura acum de noua mochetă proaspăt montată. În plus, bătrânul edificiu va beneficia de o serie de modernizări printr-un proiect valorând 18 milioane de lei, aprobat recent de aleşii reşiţenilor.