Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Trupa reşiţeană „Sens Unic” a cântat pentru Cynthia Rothrock şi Don „The Dragon” Wilson.

Tânăra trupă reşiţeană, formată din Diana Zăstran (voce), Oana Voicu (la cajon) şi Vlad Crânganu (la chitară), confirmă parcursul ascendent pe care l-a înregistrat în ultimul timp. După o serie de concerte susţinute pe scenele din Reşiţa şi Caransebeş, cu prilejul Zilelor oraşului sărbătorite de cele două municipii ale judeţului Caraş-Severin, dar şi cu ocazia unor evenimente desfăşurate în Serbia, la Pancevo, iată că cei trei tineri au fost invitaţi să cânte la Arad, sâmbătă, 30 mai, la gala „Romania Martial Arts Hall of Fame”, acţiune care s-a bucurat de prezenţa unor mari maeştri în arte marţiale, printre care shihan Daniel Schneider, G.M. Teo Răduţ, G.M. Heinz Kohnen. La această manifestare au participat şi cunoscutele vedete ale filmelor de acţiune de la Hollywood, Cynthia Rothrock şi Don „The Dragon” Wilson.

„A fost cu adevărat impresionant şi emoţionant pentru mine să mă aflu în prezenţa celor doi mari actori care mi-au marcat copilăria, eu însumi fiind un practicant al Shotokan, sport pe care l-am făcut timp de 11 ani, sub îndrumarea lui sensei Zoltan Lipan, şi la care am obţinut centura neagră, 1 DAN. La sfârşitul concertului, care s-a bucurat de succes zic eu, melodiile fiind alese cu grijă, Cynthia Rothrock ne-a felicitat pentru interpretare”, a declarat chitaristul de la „Sens Unic”.

Următoarea apariţie în public a trupei este programată pentru sâmbătă, 27 iunie, când cei trei vor cânta cu ocazia Zilelor Reşiţei, alături de Smiley şi alte formaţii din municipiu.