Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sala Sporturilor din Craiova a găzduit, timp de două zile, la sfârșitul săptămânii trecute, întrecerile finalei Campionatului Național de judo U 18.

Printre cei mai buni judoka ai țării, în acest moment, s-a regăsit și Cătălin Zgârță, legitimat la Muncitorul Reșița.  Elevul antrenorului Dan Păștean a fost foarte aproape de medalia de bronz, la categoria 55 kg, cu 20 de participanți înscriși, dar a cedat în ultimele secunde ale luptei pentru locul trei, după ce trei minute a avut superioritate.

„O clipă de neatenție, de lipsă de concentrare, pe final, au făcut ca să ratăm podiumul, ne-a declarat antrenorul Dan Păștean. Oricum, încercând să fim realiști, deși ne-am fi dorit mai mult, rezultatul lui Cătălin este mulțumitor, fiind în primul an la U18. De reținut faptul că s-au întâlnit cei mai buni judoka din țară, la fiecare categorie de greutate, inclusiv componenții lotului României. Ne alungăm tristețea și continuăm să ne pregătim mai bine, pentru ca anul viitor să prindem o medalie cât mai strălucitoare“.

Adaugă comentariu