Caraş-Severin, Romania
REŞIŢA – Mai multe voci au susţinut că nu văd rostul deciziei de a se schimba căsuţele vechi de lemn din centrul Reşiţei cu altele noi.

„Am adus căsuţe în centru, noi, la un preţ foarte bun – 2.500 de lei pe o căsuţă – şi trebuie să înţelegeţi că nu sunt la fel, cele noi cu cele vechi. Cele noi sunt de trei ori mai mari ca şi suprafaţă şi au o faţadă care se deschide spre public. Căsuţele dinainte erau un fel de toalete care aveau o uşă, intrai înăuntru şi nu se întâmpla nimic. Nu exista un pult, o faţă spre public. Cele noi vor fi amenajate cu cetină de brad, cu lumini. Mă bătea gândul să aduc o căsuţă veche şi să o pun lângă celelalte ca să vedeţi diferenţa dintre ele. Şi cred că voi face acest lucru. După sărbători, căsuţele pentru târgul de Crăciun vor fi luate. Şi fiindcă vorbim de sărbători, vă pot dezvălui câte ceva din programul pe care l-am pregătit. M-am gândit foarte bine ca, în loc să aducem formaţii care costă foarte mulţi bani, în săptămâna premergătoare Crăciunului – poate 19 – 23 decembrie – împreună cu toate şcolile şi liceele din Reşiţa, un program – surpriză. În fiecare după-amiază, elevii câte unei şcoli să performeze pe scenă. Copiii din clasele primare, care cu siguranţă cred în Moş Crăciun, vor putea primi cadouri“, a explicat primarul Reşiţei, Ioan Popa.

4 Comments

 1. ”Vocile” sunt oameni care probabil nu au iesit „in lume” sa vada ce inseamna pregatirile pentru zilele de sarbatoare ce urmeaza sa vina, au stat numai in acest orasel sau la salaj.Trebuie sa te uiti si la cine face remarci.Intr-un oras cu oameni saraci orice lucru nou pare ceva greu de acceptat. Cind ne vom schimba mentalitatea de provincial?????????

  • Eu sunt „o voce” care a criticat casutele noi. Cu carton asfalt pe acoperis, nelacuite, nevopsite – albite, decolorate. Le-am examinat cu atentie si mi s-au parut la fel de amarate ca alea de dinainte. PSD-ste cu s-a zis. Bani cheltuiti aiurea. Forma fara fond. Cine o sa stea in ele? 2 omeni cu vin fiert si vata pe bat?

   Si molidul din centru (ca brad nu pot sa-i zic) cum este? La fel de frumos ca si casutele.

   Si faptul ca de 1 Decembrie s-au aprins cam peste tot luminile de Craciun numai la noi in Resita nu, cum e?

   • Uite d’aia s-au inventat orase ca Timisoara, Sibiu, etc…
    Nu ne opreste nimeni ca sa le vizitam si sa ne bucuram de sarbatori.

 2. Asa se finanteaza o campanie electorala…. cu ciupeli de la lucruri marunte. Important este sa ai stiloul de primar in mana.

Adaugă comentariu