Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Un tânăr cărăşean de 24 de ani, care a încercat să se întoarcă în ţară la volanul unui Fiat Ducato cu numere nemţeşti, prin Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a ales cu dosar penal după ce oamenii legii au constatat că lucrurile nu erau tocmai în regulă în ceea ce priveşte motocicleta pe care o transporta.

Chiar în ziua în care tânărul se prezentase la Cenad, pentru intrarea în ţară, autorităţile austriece introduseseră alerta vizavi de motocicleta tip 690 Enduro, aceasta fiind bun căutat pentru confiscare.

„Faţă de cele constatate, tânărul a declarat că a cumpărat motocicleta din Viena și nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta ar fi căutată de autorităţi. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunii de tăinuire, iar motocicleta în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun“, ne informează Regionala de frontieră.