Caraş-Severin, Romania

Reamintim că iniţiativa beneficiază de finanţare prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia, şi urmăreşte să furnizeze de servicii locale către comunităţile din zona de graniţă.

În cadrul workshop-ului au fost prezentate aspecte teoretice şi au avut loc dezbateri pe tema practicii e-guvernării în administraţiile publice din cele două localităţi. Facem precizarea că, din echipa de proiect, pe lângă managerul acestuia, lectorul dr. ec. Adina Popa, mai fac parte şi Danjel Kismarton, primarul municipalităţii Alibunar, în calitate de expert socio-administrativ şi multicultural, şi conf. dr. ing. Ion Chisăliţă, primarul oraşului Moldova Nouă, în calitate de expert socio-administrativ.

Antoniu Mocanu

1 Comment

  1. Când o avea Reşiţa, sau Caraşul, sau România e-guvernare, m-oi face popă. Eventual dacă s-ar face pe Facebook, sau pe  Hi5 :))
    Nu încetăm niciodată să ne considerăm mai importanţi şi mai capabili de cât suntem. D-aia vom pleca de la minus în toate şabloanele nemţeşti pe care încercăm să le aplicăm pe aluatul românesc.

Adaugă comentariu