Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Viitorul Caransebeş – Croaţia Clocotici 5-2 (1-1), în etapei cu numărul 21 a Ligii a IV-a, sâmbătă, 4 mai, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş.

Partida de sâmbătă a început echilibrat, iar în minutul 19, gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de la 20 de metri lateral stânga, executată de Neagu, însă Negoescu, de la 8 metri şi din poziţie incomodă, a trimis peste poartă. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 23, după ce în prima fază Chelu l-a lobat pe Birăescu, însă mingea a nimerit bara, după care a ajuns la Moţi, care, la 18 metri, a şutat plasat în stânga lui Birăescu, din bară mingea intrând în plasă. Gugulanii au egalat în minutul 34, după ce portarul Marcel Filca, care primise o pasă în careul mic, a încercat să-l dribleze pe Negoescu, atacantul caransebeşean a insistat, iar goal-keeper-ul oaspeţilor l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă, penalty-ul fiind transformat cu siguranţă de Megheleş. Croaţia a rămas în 10 oameni în minutul 37, atunci când Haţegan a văzut al doilea galben după un fault asupra lui Nicola, centralul Cosmin Corocan arătându-i apoi cartonaşul roşu.

În minutul 48, Nicola a expediat o centrare de pe partea stângă, Negoescu a aşezat pentru Neagu, torpila acestuia din interiorul careului oprindu-se în vinclul stâng al porţii apărate de Marcel Filca. Jula a mărit avantajul caransebeşenilor în minutul 55, când gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de la 25 de metri obţinută de Nicola, execuţia senzaţională a tânărului gugulan oprindu-se în vinclul drept al porţii adverse. Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 71, când Neagu i-a pasat perfect în adâncime lui Enache, acesta l-a driblat pe Filca şi a reuşit să trimită în plasă dintr-un unghi aproape imposibil. Portarul „Croaţiei” a reuşit să limiteze proporţiile scorului în minutul 76, când a respins în corner şutul puternic expediat din careu, la colţul scurt, de Boieriu-Ujica. Gugulanii au mai înscris o dată în minutul 78, atunci când Jula a recuperat o minge la 25 de metri şi a şutat senzaţional, în stânga lui Filca, exact la încheietura barelor. Oaspeţii au mai înscris şi ei în minutul 89, după o fază prelungită de atac purtată pe partea dreaptă, după care mingea a ajuns la Ţundrea, şutul acestuia, de la 17 metri, deviat de un apărător al gazdelor, păcălindu-l pe Birăescu.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, I. Mărgan (79, N. Stanca), L. Vătafu, N. Jula, C. Arnăut, I. Drăgoi, A. Megheleş (min. 77, C. Nicoară), T. Stanislav, A. Neagu, Al. Nicola (73, F. Boieriu-Ujica), C. Negoescu (66, D. Enache); rezerve: C. Govoşdeanu, M. Frenţ, B. Dragomir. Antrenor, Ion Bica.

Croaţia Clocotici: Marcel Filca, L. Tomescu, N. Ţundrea, C. Domondi, Gh. Ribar (75, Marian Filca), Al. Chelu, R. Costachi, M. Vatav (66, M. Balaci), D. Dragotă (54, M. Udoviţă), C. Moţi, I. Haţegan; rezervă, C. Balaci. Antrenor, Claudiu Balaci.

A arbitrat la centru Cosmin Corocan (Reşiţa), asistat la cele două linii de Ghiţă Scînteie (Moldova Nouă) şi Daiana Sadovan (Caransebeş). Observatori: George Chitucea (Reşiţa) şi Gheorghe Tiuch (Caransebeş).

Adaugă comentariu