Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Viitorul Caransebeş – Voinţa Lupac 3-2 (3-2), miercuri, 18 aprilie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, într-o partidă contând pentru Cupa României.

Gazdele au deschis scorul în minutul 6, când Avramovici l-a găsit cu o diagonală pe Ciucur, iar acesta, de la 12 metri, a trimis în poartă pe lângă Toader. În minutul 12 oaspeţii puteau egala, când Tîrbăţ, aflat pe stânga, i-a pasat lui Coviţ, şutul acestuia, de la 18 metri, trecând la câţiva centimetri de poarta apărată de Socaci. Egalarea s-a produs în minutul următor, când Străin a trimis o centrare de pe partea dreaptă, pe jos, mingea lovindu-l pe Ciucur, care a deviat în propria poartă. Gazdele au trecut din nou în avantaj în minutul 24, când Avramovici a centrat pe jos, de pe partea dreaptă, iar Nicola, de la 8 metri, a trimis cu latul pe sub Toader. Al treilea gol al caransebeşenilor a venit după numai un minut, când au recuperat la 25 de metri, mingea a ajuns la Mariţescu, care a şutat senzaţional în vinclul drept al porţii adverse. Lupacul a redus din diferenţă în minutul 37, când Oncică a fost faultat în careu, lovitura de pedeapsă dictată de Constantin Stamatoiu fiind transformată cu siguranţă de Mitru.

În primul minut al părţii secunde, Avramovici putea să înscrie, atunci când a fost angajat central, însă lobul său de la 16 metri a fost respins în corner de Toader. În minutul 57, Marcu, aflat pe aripa stângă, a şutat din alergare, la colţul scurt, însă balonul s-a dus pe lângă poartă. Peste două minute, Bărbulescu i-a pasat în centru lui Mitru, şutul excelent al acestuia, de la 20 de metri, trecând razant cu transversala porţii caransebeşene. În minutul 67, Marcu a fost faultat de Socaci la 17 metri, şutul lui Străin, la semiînălţime, fiind respins în corner de portarul gugulan. Menţinându-se în jumătatea caransebeşeană, oaspeţii au mai avut o ocazie în minutul 78, când Marcu a şutat puternic pe jos, însă balonul a trecut la câţiva centimetri de ţintă.  În minutul 79, a fost rândul gazdelor să treacă pe lângă gol, şutul puternic al lui Avramovici, din lovitură liberă de la 25 de metri, fiind respins de Toader de lângă bara stângă a porţii.  În minutul 89, Oncică a executat o lovitiră liberă de la 30 de metri, în careu, Coviţ a reluat cu capul, însă Socaci a reţinut. În ultimul minut de joc, Ciucur a scăpat pe contraatac şi, rămas singur cu Toader, a trimis de lângă acesta, însă mingea a fost scoasă de pe linia porţii de Epure.

Viitorul Caransebeş: D. Socaci, G. Negrei (min. 52, N. Imbre), Al. Nicola, O. Bălan, B. Gulea, Al. Ciucur, C. Bloju, Gh. Valuşescu, M. Mariţescu, A. Neagu, Al. Avramovici; rezerve: C. Birăescu, I. Bica, C. Nicoară. Antrenor, Ion Bica.

Voinţa Lupac: F. Toader, M. Cheda (46, D. Mihuţescu), I. Tîrbăţ, M. Banac, Al. Mitru, C. Oncică, V. Marcu, M. Krkelic (75, C. Epure), B. Bărbulescu, Al. Coviţ, L. Străin; rezerve: D. Popescu, D. Gliguţă, B. Vişatovici. Antrenor, Boşco Vişatovici.

A arbitrat la centru Constantin Stamatoiu, asistat la cele două linii de Alexandru Stamatoiu şi Gheorghe Scînteie, toţi din Moldova Nouă. Observator: Marius Popescu, din Reşiţa.