Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Ca-n fiecare vară, rockerii sunt așteptați de mâine și până duminică la o nouă ediție, a șasea, a Gugulan Rock Open Air Festival, care va avea loc în zona Valea Cenchii.

„Hai că nu mai este mult, nu uitați să luați cu voi buna dispoziție pentru că vor urma câteva zile intense, cu multe concerte, concursuri, tura cu bicicleta și multe altele. Gugulanii vă așteaptă la un festival <<ca între prieteni>>!”, este îndemnul organizatorilor pentru iubitorii de rock.

Și ediția 2019 propune nume importante. Vineri vor urca pe scenă Lucky Thirteen, Magica, Anabioz, Domino și Timpuri Noi, iar sâmbătă va fi rândul celor de la Terra Infernal, Times of Need, Sur AUSTRU, Grai și Saturnus.

Pentru amatorii de souveniruri, organizatorii au pregătit tricouri personalizate și alte accesorii, iar amatorii care au talent sunt așteptați să-și ia inima-n dinți și să urce pe scenă vineri, 16 august, după terminarea concertelor, când au șansa să câștige concursul de interpretare acustică rock, cel mai bun urmând să fie premiat.

Cum vremea se anunță numai bună pentru concerte în aer liber, nu vă rămâne decât să veniți la Caransebeș, în locația de la ieșirea din oraș către Reșița, din str. Acces Cartier Teiuș (zona Valea Cenchii), pentru câteva seri memorabile de rock!

R.M.

Adaugă comentariu