Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de fotbal Metalul Reșița a efectuat un stagiu de pregătire la Zlatibor, în Serbia.

După cantonamentul de 11 zile de la Zlatibor, din Serbia, fotbaliștii de la Metalul Reșița au revenit acasă. Și, de luni, 18 august a.c., și-au reluat pregătirile la Stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului. Antrenorul Daniel Oprița s-a declarat mulțumit de perioada de pregătire din țara vecină, unde Metalul a disputat și patru meciuri de verificare. Una dintre partide a picat însă din cauza condițiilor meteo, ploaia puternică anulând amicalul cu Sloboda Uzice. Metalul Reșița a întâlnit însă alte trei formații din Serbia și, la final de cantonament, una din Bosnia. Bilanțul rosso-nerilor în aceste teste a fost pozitiv, trei victorii și un rezultat de egalitate.

„A fost 5-1 cu FK FAP Priboj, 0-0 cu Jedinstvo, 3-1 cu FK Zlatibor și 3-1 cu FC Drinka, ne-a spus antrenorul Daniel Oprița.

O să definitivăm lotul de jucători în zilele următoare. Încă ne trebuie jucători sub 21 de ani, dar vedem ce e de făcut. Vin în pregătiri alături de noi și probabil că vor și rămâne în lot, Vasile Buhăescu și Mădălin Ciucă. Buhăescu a jucat în Liga I la Vaslui, iar sezonul trecut a evoluat la ASA Târgu Mureș, joacă în spatele vârfurilor, pe stânga, pe dreapta, dar și în atac, iar Ciucă este fundaș central care a jucat pentru Universitatea Craiova. Avem discuții și cu reșițeanul Ovidiu Popescu, cel care a jucat anul trecut la UTA. Are 20 de ani și cred că ne poate fi util“.

Metalul Reșița mai are mai puțin de două săptămâni până la startul oficial în ediția 2014-2015 a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, iar antrenorul Daniel Oprița intenționează disputarea unui joc amical până la debutul în noul sezon. Adversarul urmează să fie ales și în funcție de programul din campionat, ce a fost stabilit luni, 18 august, la Casa Fotbalului din București. „Ne dorim să vină cât mai multă lume alături de noi, la meciuri, să ne susțină“, a mai spus Daniel Oprița.

Marian Cărăvan

3 Comments

  1. Foarte interesant acest articol,dar iubitorii SPORTULUI ar fi vrut sa afle unele rezultate de la CAMPIONATELE EUROPENE DE ATLETISM unde dragi ziaristi a concurat si un SPORTIV din RESITA. Pacat……..si fara nici un fel de profesionalism la capitolul SPORT.

    • Mă văd nevoit să răspund acestui comentariu jignitor la adresa jurnaliștilor de la Jurnal de Caraș-Severin. Probabil nu citiți această publicație, ce apare de luni până vineri la chioșcurile de ziare. Dacă ați fi făcut acest lucru, ați fi constatat că în ediția de luni, 18 august, există un articol despre prezența lui Marius Cocioran la Europenele de Atletism de la Zürich. Este ușor să criticați de la tastatură. Și a fost și un articol înainte de cursa de 50 km marș, pe care l-am găsit și aici, pe CAON. Dacă vreți conținutul articolului de după, o să fac un efort să îl transcriu special pentru dumneavoastră.

  2. Ca si un simplu cititor care „rasfoieste” site-turile carasene, permiteti-mi sa specific ca despre sportivul resitean MARIUS COCIORAN chiar s-a scris. Intr-un articol anterior este specificat despre sportivul in cauza „Emotii pentru Marius Cocioran, inaintea cursei de 50 km” articol semnat de M.C. postat in data de 14.08.2014. Iar pe un alt site carasean, este scris despre evolutia atletului sportiv MARIUS COCIORAN la CAMPIONATELE EUROPENE DE ATLETISM, cu titlul articolului este: Resițeanul Marius Cocioran, mai bun decât campionul mondial al probei de 50 km marș!”
    Da, sa arunci cu noroi este cel mai simplu, insa este inuman!
    Multumesc!

Adaugă comentariu