Caraş-Severin, Romania

VĂLIUG – Semenicul Văliug – Metalul Oţelu Roşu 0-5 (0-0), în ultima etapă din Liga a IV-a de fotbal. Miercuri, 5 iunie a.c., s-a disputat meciul de care depindea desemnarea campioanei judeţului Caraş-Severin. Pentru a-şi menţine poziţia, oaspeţii aveau o singură variantă, victoria, deoarece, în caz de egal sau înfrângere, cea care ar fi trecut pe primul loc ar fi fost Voinţa Lupac.

Se pare că pauza a fost un sfetnic bun pentru oaspeţi, care au preferat să se odihnească în jurul băncii de rezerve, fără a mai merge la cabine. Deoarece, după doar două minute de la reluare, ei au reuşit să înscrie, în urma unui corner de pe dreapta, executat de Bona, iar Negrei a reluat balonul în plasă cu un şut în dreapta lui Traia. După deschiderea scorului, oaspeţii au căpătat încredere.

Astfel, Bădeţ şi-a trecut în cont două goluri, primul în minutul 72. După doar două minute, Negrei a lăsat o minge pentru Neagu, în colţul careului, şi acesta l-a „executat“ pe Traia. În minutul următor, autorul ultimului gol, Neagu, a centrat bine de pe stânga, mingea a ajuns în careu, de unde Ispas a trimis-o cu capul în poartă. Festivalul de goluri a fost încheiat de Bădeţ, în minutul 90+2, când, scăpat singur pe partea dreaptă, l-a lobat, de la 20 de metri, cu o scăriţă superbă pe nou-intratul între buturi Celoiu. Lotul campioanei: Grecu, Covăsală, Ov. Bălan, Aiojoaiei, Ispas, Şt. Bălan, Negrei, Moldovan, Bona, Neagu, Bădeţ, Laitin, Arnăut, Veche, Belciu. Antrenori: Aurelian Panescu, Alin Olariu.

2 Comments

  1. „Festivalul de goluri a fost încheiat de Bădeţ, în minutul 90+2, când, scăpat singur pe partea dreaptă, l-a lobat, de la 20 de metri, cu o scăriţă superbă pe nou-intratul între buturi Celoiu, punând astfel capăt unei partide care, cel puţin după pauză, nu a mai ridicat nicio clipă problema învingătorului.” , portarul Ungureanu, puteti corecta va rog ?

  2. LuxPhotoFuchs Reply

    O executie in premiera mondiala! Un lob de la 20 de metri cu o SCARITA!! Asa iei plasa cand copiezi mot-a-mot un articol din „Caras-Severinul in 7 zile„, ziar al gugulanilor! Bine macar ca ati copiat in„ premiera „ numele jucatorilor care au devenit campioni!!

Adaugă comentariu