Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După ce în luna aprilie membrele Clubului Lions Onix din Reşiţa făceau bucuroşi doi fraţi nevăzători din Bocşa, prin donarea a două laptopuri performante, luni au adus zâmbetul pe chipurile a 30 de preşcolari, de la Grădiniţa PN 3 din oraş.

De această dată, cele zece reprezentante ale clubului au pregătit pungi cu dulciuri şi jocuri pentru micuţii care învaţă în această unitate de învăţământ. Drept mulţumire, copiii au susţinut un scurt program artistic. „Pentru că duminică, 1 iunie, am sărbătorit Ziua Copilului, am dorit să aducem zâmbetul pe feţele acestor copii minunaţi şi ne-am orientat de această dată spre Grădiniţa PN 3 din Reşiţa. În fiecare an, cu ocazia sărbătorilor, ne îndreptăm atenţia spre o altă grădiniţă, pentru că ne dorim să bucurăm cât mai mulţi copii. Am fost plăcut surprinse de primirea micuţilor şi de programul pregătit de aceştia, şi, cu siguranţă, nici eu şi nici colegele mele nu vom uita prea curând această zi”, ne-a declarat Felicia Quint, preşedintele Lion Onix Reşiţa.

La rândul ei, Doina Fărcăşescu, cadru didactic la Grădiniţa PN 3, a mulţumit membrelor Lions Onix pentru bucuria făcută acestor copii: „Unul dintre băieţii de la mine din grupă a spus că pentru el aceasta a fost una dintre cele mai frumoase zi din viaţa lui. De aceea, în numele micuţilor, le mulţumesc şi eu, încă o dată, doamnelor de la Clubul Lions Onix, mai cu seamă că mulţi dintre copiii pe care-i avem la noi în grădiniţă provin din familii defavorizate, iar astfel de daruri primesc mai rar”.

Roxana Bălan Nafiru

Adaugă comentariu