Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Actualul edil spune însă că o dispută cu fostul edil ar fi singura bătălie adevărată pentru Primăria Caransebeș!

Liberalul Felix Borcean și-a schimbat opinia în ce privește o eventuală candidatură a lui Marcel Vela la Primăria Caransebeș în 2020.

„Dacă în urmă cu un an eram aproape convins că Marcel Vela se întoarce într-o eventuală competiție electorală pentru Caransebeș, acum sunt la fel de convins că nu se va întoarce. Din ceea ce se întâmplă și cum evoluează lucrurile, tind să cred că așa este. Dar mie mi-ar plăcea o luptă contra lui Marcel Vela, ar fi singura competiție adevărată”, a spus actualul primar.

Chestionat asupra unei candidaturi din partea unei alte formațiuni politice, pentru că, cel puțin în momentul de față, este greu de crezut că liberalii caransebeșeni vor merge tot cu Borcean la Primărie în 2020, acesta a precizat: „Eu am afirmat tot timpul lucru acesta, n-o să candidez sub sigla altei formațiuni politice decât cea care m-a lansat, nu pot să trec de la PNL la PSD, e împotriva firii mele. Dar se pot discuta tot felul de alte variante. Independent susținut de alte formațiuni politice? Da, este o variantă, doar că e prematur să discutăm, atât de volatilă e scena politică incât să faci acum calcule pentru 2020 e foarte hazardat”.

Primarul în funcție al Caransebeșului a mai adăugat că penuria de candidați a partidelor îl avantajează.

R.M.

Adaugă comentariu