Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Poliţiştii rutieri au tras pe dreapta, pe DN 6 – Centura Caransebeşului, un autoturism cu numere de Bulgaria, condus de un tânăr de 25 de ani, din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman. La prima vedere, şoferul nu avea permisul de conducere asupra sa, însă în urma verificărilor în baza de date, oamenii legii au putut constata că bărbatul avea dreptul de conducere suspendat.

„Cercetările continuă față de bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumul public de către o persoană care avea dreptul de a conduce suspendat“, ne informează Poliţia Caraș-Severin.

2 Comments

  1. Si totusi care a fost motivul pentru care soferul a fost oprit? A incalcat cumva legea? In acest caz, fericit, agentul a avut dreptate insa cate masini nu sint oprite fara motiv de catre agentii de circulatie?!

    • Există nişte criterii, un fel de analiză de risc, după care sunt alese maşinile controlate în trafic sau în vamă. Nu ştiu care sunt ele, dar clar sunt bune, deoarece foarte des chiar nimeresc ceea ce trebuie.

Adaugă comentariu