Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Locatarii blocului afectat de explozie, de pe Aleea Gugu din Reşiţa, nu au primit încă sprijin guvernamental.Din cauza situaţiei provocate de explozia blocului nr.1 de pe Aleea Gugu, care a avut loc în luna august a anului 2012, municipalitatea reşiţeană a făcut mai multe demersuri pentru ca Instituţia Prefectului şi Consiliul Judetean Caraş Severin să demareze procedurile necesare iniţierii unui proiect de hotărâre de Guvern pentru alocarea unei sume de bani din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului, ca sprijin financiar pentru finanţarea cheltuielilor de proiectare şi a lucrărilor necesare, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

„În urma acestor demersuri, până în prezent nu au fost alocate fonduri pentru această investiţie, fapt comunicat prin adresele transmise de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi de Ministerul Finanţelor Publice“, se mai arată în documentul citat.

Chiar dacă autorităţile centrale n-au întins încă mâna cu bani spre blocul explodat de pe Aleea Gugu, municipalitatea, împreună cu forurile judeţene şi centrale continuă paşii procedurali. Totuşi, reprezentanţii municipalităţii ne-au comunicat că nu pot aloca banii necesari respectivei asociaţii de proprietari, pentru că din bugetul local nu pot fi daţi bani pentru investiţii făcute pe proprietăţi private…

Antoniu Mocanu

1 Comment

  1. Sa mori tu dom primar. La noi nu sa poate, da la UCMR sa poate sa faci invastitii ca ei sunt proprietarii pamantului unde ne faci ocico, nu esti matale, sati rupi mana nasule. Sau poate nu sant privati ei sant de stat nu da lucrat.
    Avelom bahtalo!

Adaugă comentariu