Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Super petrecere, vineri seara, în Club Bambbo Studio One din Reşiţa. Invitata serii este nimeni alta decât Bianca Drăguşanu.

Fosta asistentă TV nu este la prima sa vizită în Bambbo, ea ajungând aici şi în primăvara acestui an. Încântată de primirea gazdelor, dar şi de atmosfera din club, Bianca Drăguşanu promitea atunci că se va întoarce la Reşiţa.

Acest lucru care se va întâmpla vineri seara, atunci când cei care îşi doresc să o cunoască mai bine pe Bianca Drăguşanu, dar şi să petreacă alături de ea sunt aşteptaţi în Bambbo. Pe lângă hiturile verii, cei care aleg să se distreze la finele acestei săptămâni în cel mai exclusivist club din Reşiţa, vor asista şi la o frumoasă prezentare de modă, cu ţinute ce vor fi etalate de modele de top. Potrivit organizatorilor, intrarea costă 10 lei.

Dacă nu ajungeţi vineri în Bambbo, o puteţi face şi sâmbătă, atunci când invitatul serii este DJ Sky. Alături de el, organizatorii vă invită să petreceţi până dimineaţă. Biletul de intrare pentru această seară costă 5 lei. Rezervări se pot face la 0757/10.11.11.

Adaugă comentariu