Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fotbalistele de la ACS Banat Girls au reluat luni, 12 august, pregătirea în vederea participării în campionatul Ligii 2. La primul antrenament au fost prezente 13 sportive, iar de pregătirea acestora s-a ocupat Iulian Alexandru Mitru, ajutat de Daniel Popescu.

„Ne-am reunit la primul antrenament, pe stadionul Gloria, pentru că începem un nou sezon în Liga 2. Sperăm să facem un campionat mult mai bun ca cel de anul trecut. Ne pregătim și sperăm să fie totul bine pentru a promova în Liga 1. De la primul antrenament au lipsit câteva fete, dar se vor alătura lotului cât de curând și sperăm că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Mădălina Gînju.

Căpitanul echipei, Elena Ruvilă, a spus: „Am reînceput pregătirea, iar primele antrenamente vor fi pentru reacomodarea organismului la efort. Încă nu suntem toate fetele, dar pe parcurs vor mai veni la antrenamente și cele care lipsesc, dar și domnul antrenor Daniel Amariei. Vom începe Liga 2 mai încrezătoare”.

„Atât echipa de senioare, cât și cea de junioare au participat la primul antrenament. Primele două săptămâni vor fi de reacomodare, iar în weekend-ul 24-25 august vom participa la un turneu de pregătire în localitatea Alba Iulia. În acest sfârșit de săptămână ne dorim să jucăm un amical, dar deocamdată nu ne cunoaștem adversarul. De asemenea, în această perioadă vom efectua un cantonament de o săptămână în stațiunea Secu, unde ne vom axa pe pregătirea fizică”, a precizat și antrenorul Iulian Mitru.

Fetele prezente la primul antrenament au fost: Rusu Maria, Stefanija Roksa, Andreea Stoicheci, Teodora Naice, Maria Murgu, Ioana Elena Grigoraș, Manuela Jula, Elena Ruvilă, Mădălina Gînju, Paula Muntean, Cristina Borcean și Roxana Subțire.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu