Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Municipiul Sibiu a găzduit zilele trecute Campionatul European de powerlifting – masters, la care au participat 160 de sportivi din 22 de țări. Județul Caraș-Severin a fost reprezentat la această competiție de sportivul Avram Rădoi, de la Clubul Sportiv Powerlifting Herculane. Concurând la categoria plus 120 kg, alături de alți șapte sportivi, Avram Rădoi s-a clasat pe locul V, acesta fiind la prima participare la o competiție de asemenea anvergură.

„Competiția a fost una destul de grea, având în vedere numărul participanților care s-au prezentat la acest campionat european. La categoria mea am avut șapte competitori și consider că locul V este un rezultat mulțumitor. Pentru mine a fost prima participare și s-a văzut plusul de experiență al celorlalți concurenți. Pentru clubul Powerlifting Herculane urmează competițiile naționale, dar ne vom concentra și pe cele internaționale”, ne-a declarat Avram Rădoi.

Echipa de powerlifting a României a reușit să câștige 10 medalii, dintre care șase medalii de aur, două medalii de argint și două medalii de bronz.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu