Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Festivitatea de avansare înainte de termen, în gradul profesional următor, pentru un număr de opt ofiţeri şi nouă agenţi de poliţie, a fost găzduită, luni, 2 decembrie, de sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Cei 17 poliţişti au fost avansaţi prin Ordin al ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

De asemenea, 29 de tineri agenţi de poliţie – 15 fete şi 14 băieţi –, absolvenţi ai şcolilor „Vasile Lascăr“ din Câmpina şi „Septimiu Mureşan“ din Cluj-Napoca, promoţia noiembrie 2019, au fost repartizaţi pe primele funcţii din carieră, 16 în cadrul structurilor de poliție urbană și 13 în cele rurale.

„Domnul comisar-şef de poliţie Ioan-Florin Turnagiu, împuternicit la conducerea Inspectoratului, i-a felicitat atât pe polițiștii nou-veniți, urându-le succes în activitate, cât și pe colegii avansaţi, pentru munca depusă şi rezultatele profesionale obţinute, transmițându-le mesajul ministrului Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, cu această ocazie“, informează IPJ CS.

A.M.