Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – HC Adrian Petrea Reșița – Poli II Timișoara, sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 17.

Etapa a noua a Diviziei A de handbal masculin, Seria B, aduce liderului neînvins un adversar zonal. HC Adrian Petrea Reșița va întâlni sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 17, pe CH CSU Politehnica II Timișoara, într-un meci găzduit de Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava. Echipa reșițeană conduce ierarhia Seriei B, cu 24 de puncte din tot atâtea posibile și speră ca și după meciul de sâmbătă să își mai adauge alte trei puncte în cont, continuând astfel seria victoriilor începută pe 11 septembrie, cu HC Rom-Cri Brașov.

De altfel, partidele disputate până acum de HC Adrian Petrea au fost dezechilibrate din punct de vedere valoric, formația reșițeană demonstrând etapă de etapă că locul ei este în eșalonul superior, Liga Națională. Finalul turului aduce însă partidele cu adevărat tari pentru handbaliștii pregătiți de Adrian Petrea.

După întâlnirea cu echipa secundă a celor de la Poli Timișoara, vor urma dueluri cu fost prim-divizionare, Universitatea Cluj, CS Universitatea Craiova, CSM Oradea și CSM Satu Mare. Printre ele se va strecura și un meci din optimile de finală ale Cupei României, un derby al Banatului, chiar dacă acum una dintre echipe evoluează în Divizia A. Este totuși lider, cu pretenții îndreptățite la promovarea în Liga Națională, acolo unde Reșița a evoluat neîntrerupt timp de zece ani. Partida CH Politehnica Timișoara – HC Adrian Petrea Reșița, din optimile de finală ale Cupei României, este programată pe 27 noiembrie, la Sala „Constantin Jude“ din municipiul de pe Bega.

Revenind la meciul de sâmbătă, la reșițeni va reintra după o perioadă de absență cauzată de o accidentare interul Ilie Vaidasigan. De asemenea, fanii îl vor putea vedea la primul meci oficial acasă pe ucraineanul Alexander Starchenko, acesta debutând în deplasarea de la Sighișoara. Intrarea este liberă, dar fanii pot achiziționa bilete la suma simbolică de doi lei.

Adaugă comentariu