Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La finalul partidei de verificare cu Muncitorul Reşiţa, din Liga a III-a de fotbal, scor 0-0, de la sfârşitul săptămânii trecute, antrenorul echipei Metalul Oţelu Roşu (Liga a IV-a), Aurică Panescu, s-a declarat mulţumit.

„A fost un meci destul de bun, în care s-a văzut, totuşi, oboseala acumulată de elevii mei în perioada pregătirii centralizate pe care au efectuat-o la Poiana Mărului. Un test bun, din punctul nostru de vedere, şi ne bucurăm în primul rând că nu am avut accidentări. Vom vedea ce întâlniri amicale vom mai avea, dar ne pregătim să abordăm returul cu mare încredere. În ceea ce priveşte transferurile, pot să vă spun că, deşi actele nu sunt încă perfectate, îi avem în lot pe Ovidiu Bălan de la Caransebeş, pe Negrei, de la Şcolar Reşiţa, al cărui transfer a fost, cred, efectuat, pe Bădeţ, de la Glimboca, şi va mai veni, probabil, Şandru, de la FC Caransebeş“, a spus Aurică Panescu.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Dupa laudele pe care le-am adresat la citirea articolului „Muncitorul Resita, remiza in Valea Bistrei„ iata ca sunt indignat de copierea mot-a-mot, fara rusine, a declaratiei antrenorului Aurica Panescu aparuta cu o zi inainte. Plagiatul se stie ca se iarta in Romania dar sa procedezi asemanator cu cei de la InfoCs care posteaza acelasi material de 2-6 ori pe aceeasi pagina, este de neinteles….Credeam ca va respectati cititorii!

Adaugă comentariu