Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Tradiţionala competiţie „Afişe pentru pace“ se adresează elevilor din clasele V-VIII, iar Clubul Lions Onix Reşiţa a premiat, marţi, 12 februarie, la Liceul de Arte „Sabin Păuţa“ din Reşiţa, elevii care au participat la etapa judeţeană a acestui concurs, desfăşurat pe tema „Kindness matters – Bunătatea contează“.

Elevii grupelor de arte plastice din municipiu au avut astfel ocazia de a prezenta o viziune artistică proprie asupra păcii, iar cei mai buni au fost premiaţi de către membrii Clubului Lions. Concursul se desfăşoară la nivel internaţional din 1988, iar la această ultimă ediţie, deşi Clubul Lions Onix Reşiţa a participat pentru prima dată a ocupat onorabilul loc 18 din 66 de cluburi din ţară. Pentru lucrările deosebite pe care le-au realizat în cadrul competiţiei, tinerii reşiţeni au fost premiaţi cu diplome de participare şi dulciuri, iar locurile I-V au primit şi premii în bani care să-i motiveze să-şi valorifice talentul. Locul I a primit suma de 300 de lei, iar locurile II-V au primit câte 200 de lei.

Premiul I a fost obţinut de Andreea Balogh, premiul II de Florina Paşca, premiul III – Giulia Alagna, premiul IV – Giorgiana Giulia Eugenia Tobă, iar premiul V a fost câştigat de Alexia Anamaria Florea. Următoarele locuri au fost ocupate, pe rând, de Maria Ciorogariu, Octavian Cristian Popescu, Cristina Elena Jenariu, Ana Maria Nicoleta Ţundrea, Elisabeta Nicolescu, Iulia Maria Craia, Riana Roxana Herelescu şi Nicola Denisa Sperlea.

 

Adaugă comentariu