Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Consilierii județeni au aprobat, miercuri, în ședință extraordinară, sancționarea disciplinară a directorului executiv al DGASPC, Ana Vasile. Sancțiunea prevede diminuarea drepturilor salariale cu 20%, pe o perioadă de trei luni.

Din dispoziția președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, s-a constituit o echipă de control tematic, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), fiind constatate mai multe nereguli și, în consecință, mai multe sesizări înregistrate la Comisia de disciplină. Zilele trecute am primit o nouă rezoluție din partea Comisiei de disciplină, respectiv, sancțiune administrativă, 20% diminuare a salariului pe o perioadă de trei luni”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici.

Pentru aprobarea proiectului de hotărâre a fost nevoie de vot secret, rezultatul final al acestuia fiind că doar șase consilieri județeni au votat împotrivă. „Comisia mai are sesizări, nu mă pot antepronunța, însă așteptăm celelalte rezultate care vor veni în cel mai scurt timp. Sesizările penale au fost făcute, iar organele abilitate vor lua măsuri dacă acestea se impun“, a adăugat vicepreședintele Popovici.

Directorul DGASPC Caraș-Severin, Ana Vasile, a mai fost sancționată o dată în luna decembrie 2016, cu mustrare scrisă. 

2 Comments

  1. Pentru numele lui Dumnezeu, Domnia Doamnei A.V. ar fi trebuit sa inceteze de multa vreme! Corect era sa fie demisa din functie, poate chiar si concediata! Prea multe nereguli, prea multa incompetenta, teroare si favoritisme! Intr-un domeniu atat de important si sensibil ar trebui asigurat managementul prin oameni tineri, profesionisti care sa lucreze in echipa, cu raspundere si devotament, intr-un climat de munca sanatos!
    Dumnezeu sa o ierte, beneficiarii serviciilor DGASPC, in mod sigur, nu au de ce sa o faca!…
    N.B.
    Si cand te gandesti ca aceasta institutie este „bugetara”!

    • Nu a sanctionat-o nimani pana acum pentru ca au mers mana in mana, fosta conducere a CJ de la Secretaru General la ceilalti CAPI!!! Acum, de cand cu dl Hurduzeu si Popovici (din terte motive), lucrurile au inceput sa se miste!!!! Speram ca vor duce schimbarea la BUN SFARSIT!!! Doamne Ajuta!!!

Adaugă comentariu