Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Casa municipală reşiţeană a găzduit un nou val de tineri reşiţeni care au împlinit 18 ani în prima parte a anului.Un număr de 222 de tineri reşiţeni care au păşit dincolo de pragul majoratului în primele patru luni ale acestui an au fost convocaţi la Casa Municipală unde Mihai Stepanescu, primarul reşedinţei judeţului, i-a felicitat şi le-a înmânat diplome de cetăţean major al urbei. Edilul a apreciat că documentele acordate tinerilor atestă faptul că au trecut la o altă etapă a vieţii.

„Sunt sigur că nu este doar o vârstă frumoasă, ci şi una care-i obligă pe tinerii noştri la tot felul de responsabilităţi pe care le vor avea. Şi cred eu că au posibilitatea să ducă faima oraşului nostru prin tot ceea ce o să facă de acum încolo. (…) Ei vor trata cu altă obiectivitate latura asta a realităţii“, a spus edilul urbei, care, în finalul evenimentului, i-a invitat pe tineri la un pahar de şampanie şi la un mic schimb de impresii. Iar dascălii prezenţi au ţinut să-i mulţumească primarului pentru sprijinul acordat în ultima perioadă. Maestru de ceremonii a fost Maria Miulescu, şeful Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, din cadrul Primăriei Reşiţa.

Antoniu Mocanu

3 Comments

  1. Sa mai spuna resitenii ca primarul Stepi Paduraru nu munceste isi ia salariul degeaba, GRESIT asta nu e munca isi pune tricolorul peste umar si ii da bice. Da diplome de responsabilitate, excelenta , mai pune cate o dala prin centru cate o panseluta astupa rahatul si uite asa paduraru va fi in functie pana la pensie. Iar daca treci de la podul lu Patru Iacob incolo nu mai vb de muncitoresc unde risti sa fi linsat de tigani si de cainii, dar tot e bine poate fi si mai rau nu mai e mult .Dar am vazut ca lipseste Frunza Beata , preotii sa sfinteasca probabil la urmatoarea ocazie. Sunt ca in evul mediu mai rau vai de capu; lor, dar mai ales cine I-a ales.

  2. Mihai stepanescu candideaza de unul singur la titlul „Cel mai slab primar de dupa revolutie al Resitei“.
    Hei, lasati-l pe Liviu, va luati de el va luati de Jack, de Jim, de Johnny, voi vreti probleme?? Si asa era mai simpatic decat paranoicul asta incruntat.

  3. Tovarasu Stepanescu este dovada neputintei investitionale! A aratat si a demonstrat cu vehementa vreme de 5 ani ca nu poate, e ca un baietel bezmetic care se uita cu rautate la reusitele lui Marcelino si plange a ciuda! Ii plac in schimb sclavii si dominatii care ii pupa dreapta cu evlavie. De-aici i se va trage caderea! Timpul nu mai joaca in favoarea lui iar pe zi ce trece prabusirea, falimentul, anonimatul orasului sunt lucrurile cele mai clare (prabusirea lui in sondaje nu o socotesc, caci el conteaza prea putin). Degeaba ai cumparat presa, drujbistule, nu te va mai ajuta multa vreme! Lumea s-a prins de valoarea pe care o ai, pensat botoxat photoshopat trist!!Nu mai poti minti ca esti mai mult decat un incompetent, iar intarirea acestui crez vine din intoarcerea ta cu 180 de grade la Chebutiu. Si ce-l mai injurai tu prin primarie! Daca Machiaveli scria comedie, ai fi fost un personaj pe cinste. Adevarul e ca nu esti nimic mai mult decat un tip trist si cu un sufletel mic si negru

Adaugă comentariu