Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Asta era ideea de la care a pornit o întâlnire derulată la Reşiţa între diverşi oameni de afaceri români şi sârbi.

Reşiţa a fost, zilele acestea, scena unei întâlniri între oameni de afaceri sârbi şi români, în cadrul unui proiect european de cooperare transfrontalieră. Evenimentul a avut menirea de a întări capacitatea IMM-urilor şi a întreprinzătorilor individuali de participare la procedurile de achiziţii europene.

La eveniment a participat şi o delegaţie din partea Camerei Economice Regionale Zrenjanin, districtul Banatul Central, Serbia, precum şi una formată din reprezentanţi de agenţii de turism, operatori din sistemul HORECA (hoteluri, restaurante, catering), promotori de turism, din domeniul construcţiilor, afacerilor imobiliare, comerţului en-gros cu produse agricole şi componente pentru furaje, şi din sectorul zootehnic.

Iniţiativa face parte dintr-un proiect lansat în parteneriat între Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin şi Camera Economică Regională Zrenjanin.

Adaugă comentariu