Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Artezienele Reşiţei au fost nu o dată în centrul atenţiei, fie prin electoralele spumante care le stricau, fie prin jocul inocent al unor prichindei năbădăioşi care-şi găseau răcoarea sub unda minunii cinetice. Acum, arteziana din Centru, pe a cărei muzică s-au bătut rockerii cu poeţii, a fost locul unde unii s-au găsit să-şi facă baie la propriu, în văzul tuturor, renunţând total la haine, lucru filmat – dar nu întrerupt – de cei din peisaj.

Şi dacă imaginile au ajuns virale pe net, fiind chiar blocate pe unele reţele de socializare, autorităţile n-au putut rămâne insensibile. Prima reacţie vine de la Poliţia judeţului, care ne trimite cuvântul celor de la Municipală: „Cu privire la imaginile apărute în spațiul public în data de 18 august, în care niște cetățeni apar dezbrăcați în zona Centrului Civic din Reșița, facem următoarele precizări: La nivelul Poliției Reșița s-a înregistrat, în baza sesizării din oficiu, dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevazută și pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora“.

Din câte ştim noi, personajele care s-au bălăcit în Centru sunt cetăţeni străini, veniţi într-o staţiune montană din zonă.

A.M.

FOTO: Facebook D.B.

7 Comments

 1. Personajele care s au bălăcit, sunt cetățeni străini din ” Muncitoresco- Spania” ori ” Dealu’ Crucii Italia”, ori ” Mociuro-Franta și făceau economie la apa . Cu preturile ăștia de la Nea’ Tăitelu! Bahtalo

 2. Resita a devenit un oras de consum. plin de carciumi si terase pline, locul unde zi de zi de ambaleaza si se scartaie masini si motociclete, cu multe accidente grave. Un oras care s-a cam inchis la culoare. Locul unde in imprejurimi vin timisorenii si bucurestenii sa se distreze si sa isi dea fumuri cu fetitele lor si sa sparga banii pe pontoane.
  Oamenii de calitate au cam plecat spre Timisoara si mai incolo spre Vest…

  Sorry

  Ex-Tinctor

 3. Sat este Reșița de cocalari ,șoferi idioți și plin de cacati de câini și pisici care își fac veacul pe mașini în parcări iar pensionarii le țin pe lângă blocuri aruncandu-le câte un oscior și mai dau de mâncare și la porumbei care își lasă găinațul peste tot,toate acestea alimentând din plin situația de tot căcatul din satul asta de zombii adică Reșița ,zombii care stau cu ochii numai pe smartfuckingphone,nemaifiind atenți la rahatul in care ne afundam zi după zi,an de an.Cerem o a doua parte a filmului ,din păcate,adevărat dar se întâmplă, ,,IDIOCRACY the next level” :)))(((

 4. rica venturiano Reply

  Intrebarea este dar unde sunt politistii locali ăia durdulii care patruleaza prin centru, care altfel ….daca s-a depus ceva la Politia județului…uitați … daca se mai și cercetează e și mai rău…cercetarea la Poliție înseamna uitare.
  Daca erau cetațeni straini este cu atat mai rau că nimeni din polițiștii local nu au intervenit…nu cred că la ei își permit așa ceva….să fi călcat în picioare de niște huligani străini
  Rușine poliție locală, Reșița totuși nu este Caracal.

 5. Mister Taitelul îi lasă în pace pe zurbagii că și voturile lor trebuie la toamnă și la ani iar The Mortal Police Kombat trebuie să facă ciocul mic pralelor ,sa nu le strice interesele Mo populație de neînțelegători și de Taitel alegători.Baftalo că m-am superat pe voi.:))))))))))))))))

 6. D-nul primar care ai rezolvat totul aici in acest oras de…nici o reactie?nici o iesire la rampa nici o opinie?Institutiile statului care ne „ofera” siguranta si liniste in acest oras de …nici o declaratie?Ne-am facut de rasul Romaniei toata presa arata ce s-a intamplat in orasul fara viitor,in orasul esuat..Vai si amar de noi ce am facut sa fim asa de blestemati sa nu se prinda nimic de orasul asta?

 7. Este simplu.S-a ajuns in halul ăsta pentru că în 30 de ani s-au perindat tot felul de baroni Munchausseni, papagali, procleți și inculturisti înconjurați de tot felul de slugoi nomenclaturiști care au favorizat furtul și distrugerea uzinelor ,texte jegurile care sunt și acum la conducerea județului.

Adaugă comentariu