Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – De 80 de mii de euro are nevoie Dallma Kis pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale ce i-ar putea schimba viaţa în bine.

 

În vârstă de numai 23 de ani, tânăra, care studiază muzica în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară şi dextroconvexă, boală ce provoacă dureri greu de suportat la nivelul coloanei vertebrale. Potrivit apropiaţilor, operaţia trebuie făcută într-o clinică din Germania, însă costurile mari o împiedică pe tânără să ajungă acolo. La toate acestea se adaugă şi problemele apărute la plămâni în ultima perioadă, Dallma fiind bolnavă şi de astm. Singură şi aflată în mare suferinţă după decesul părinţilor, Dallma Kis îşi pune acum speranţa în ajutorul pe care l-ar putea primi din partea semenilor ei, sensibilizaţi de această poveste.

Un prim pas a fost făcut deja, la iniţiativa reşiţencei Georgiana Viţa, studentă în cadrul aceleiaşi Facultăţii de Muzică din Timişoara. Solistă de muzică populară, Georgiana Viţa a reuşit să-şi sensibilizeze colegii de breaslă, care se vor reuni luni, 17 iunie, în cadrul spectacolului caritabil „Dar din dar se face rai“, ce va avea loc în Sala Capitol din Timişoara, începând cu ora 19.00.

Pe scenă vor urca cu această ocazie interpreţii de muzică populară Vasile Conea, Ramona Viţa, Liliana Laichici, Dumitru Teleagă, Carmen Popovici Dumbravă, Adriana Stanca, Mihaela Petrovici, Carmen Biruescu, Stana Stepanescu, Luminiţa Safta, Oana şi Raluca Stanca, Iasmina Iova, Vanesa Jarja şi Alexandra Iacob. Intrarea la spectacol costă 20 de lei, iar banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor intra în contul deschis pe numele Dallmei Kis la Raiffeisen Bank: RO88 RZBR 0000 0600 1429 1953. Şi cum orice ajutor este binevenit, şi dumneavoastră vă puteţi alătura acestei campanii, donând din puţinul dumneavoastră în contul de mai sus.

Adaugă comentariu